Lachen met KUUB op jaarvergadering Heemkundekring 29 maart

KUUB.5

Heemkundekring De Kommanderij Gemert houdt op dinsdag 29 maart 2016 in zaal Dientje haar jaarvergadering. De vergadering begint om 20 uur precies.
Hoogtepunt van deze avond is het optreden van de droogkomische cabaretgroep KUUB uit Helmond. Natuurlijk zingen zij over ‘Het knaal’, maar ook over ‘Poedelvrees’, want ze hebben niet alleen iets tegen katten, maar ook tegen poedels. Verdere komische nummers zijn ondermeer: ‘Gittie k'pot, dan gittie k'pot’, ‘Zweet’, ‘Ikea’ en ‘Het is voorbij’. Swingende flauwe kul, droogkomisch en soms stapelgek, zo omschrijft KUUB zichzelf. De groep, bestaande uit Mark van den Enden, Wim van Hest, Jos Slaats, Jan Swinkels en Maarten van de Weijer, weet op een aanstekelijke manier humor aan muzikaliteit te koppelen.
Evenals vorig jaar zullen de agendapunten worden begeleid met een PowerPointpresentatie.

1. Opening door voorzitter Peter van den Elsen

2. Bespreking jaarverslagen secretaris Toon Verhagen/Harry Slits.

3. Bespreking jaarverslagen penningmeester ad interim Peter van den Elsen. Verslag kascommissie door Harrie Bronneberg en Mariet Adriaans. Benoeming nieuw kascommissielid, nu aftredend Mariet Adriaans.

4. Bestuursverkiezing: -Aftredend zijn Peter van den Elsen (voorzitter), Ineke van Lankveld en Hans Kanters. Ze zijn alle drie herkiesbaar, maar Peter en Ineke hebben te kennen gegeven dat ze in een van de komende jaren willen stoppen als bestuurslid. Leden die ook geïnteresseerd zijn om een bestuursfunctie te willen vervullen kunnen zich hiervoor kandidaat stellen. Kandidaatstelling kan tot uiterlijk 1 uur voor de aanvang van de jaarvergadering, aangeven bij voorzitter Peter van den Elsen (tel. 0492-365340).

5. Mededelingen van het bestuur en afsluiting van het officiële gedeelte.

6. Rondvraag en afsluiting.

Pauze met de traditionele brandewijn en roggebrood met spek en zult.

Het programma na de pauze wordt muzikaal verzorgd door KUUB uit Helmond. (Let wel: deze avond is uitsluitend bedoeld voor leden en hun partner.)